Inkoopbeleid 2019 zogverzekeraars onvoldoende

16 april 2019

Op 1 april presenteerden alle zorgverzekeraars het inkoopbeleid voor 2020. Een spannend moment voor ons als fysiotherapeuten omdat dit beleid bepalend is voor de regeldruk en tariefstelling waar wij volgend jaar mee moeten werken.

De Actiegroep Fysiotherapie heeft het inkoopbeleid van alle verzekeraars bestudeerd en komt tot de volgende conclusie: een aantal zorgverzekeraars zet kleine stapjes in de goede richting, maar er is helaas nog lang geen sprake van een gezond werkklimaat met minder regeldruk en een kostendekkend tarief.

De Actiegroep Fysiotherapie vindt het inkoopbeleid van de zorgverzekeraars onvoldoende tegemoet komen aan de eisen die we afgelopen jaar in diverse acties en gesprekken hebben neergelegd. We zien geen noemenswaardige veranderingen en daarom heeft de Actiegroep Fysiotherapie besloten om ook het komend jaar diverse acties te organiseren. De eerste actie staat gepland voor 3 juli in Den Haag.  

Kortom de Actiegroep Fysiotherapie zal zich het komende jaar blijven inzetten voor een gezond werkklimaat met minder regeldruk en een kostendekkend tarief voor alle fysiotherapeuten.

Dit is de officiele website van Actiegroep Fysiotherapie. Naast de website is de Actiegroep enorm actief op Facebook en Twitter. Inmiddels zijn er 12.000 fysiotherapeuten betrokken!

Aanmelden voor GRATIS nieuwsbrief

Regelmatig worden door de Actiegroep Fysiotherapie zogenaamde updates doorgestuurd. Zo bent u snel op de hoogte van de ontwikkelingen. Als u deze updates wilt ontvangen, geeft u zich dan op voor onze GRATIS nieuwsbriefservice. Uiteraard respecteren we uw privacy.

Ga naar de contactpagina!

Van harte ondersteund door

Deze website én het logo zijn ontworpen, gebouwd en gratis ter beschikking gesteld aan Actiegroep Fysiotherapie door Phytalis | InFysio.

Phytalis | InFysio is zeer betrokken bij de fysiotherapie en ondersteunt de actiegroep, praktijkhouders en fysiotherapeuten van harte in de dagelijkse onder druk staande praktijkvoering.

marcom@phytalis.nl
www.phytalis.nl | www.infysio.nl