Bijeenkomst paramedische actiegroepen

Gisteravond hadden we een bijeenkomst met alle paramedische actiegroepen. Ons doel is om gezamenlijk op te trekken om zo een groot paramedisch blok te vormen.

Positie versterken

We hebben ons voorgenomen om onze positie in de markt te versterken. De substitutie waarde aan te tonen. We willen de politiek laten zien dat ze niet om ons heen kunnen. 'de juiste zorg op de juiste plek' is onmogelijk zonder ons!!

Het is nu aan de politiek en ZV's om voorwaarden te scheppen dat wij goed kunnen functioneren!

Het was een vruchtbare avond!

Aanwezig waren de ergotherapeuten, logopedisten, oefentherapeuten en wij. Diëtisten waren helaas verhinderd. We gaan volgende maand weer verder.

Dit is de officiele website van Actiegroep Fysiotherapie. Naast de website is de Actiegroep enorm actief op Facebook en Twitter. Inmiddels zijn er 12.000 fysiotherapeuten betrokken!

Aanmelden voor GRATIS nieuwsbrief

Regelmatig worden door de Actiegroep Fysiotherapie zogenaamde updates doorgestuurd. Zo bent u snel op de hoogte van de ontwikkelingen. Als u deze updates wilt ontvangen, geeft u zich dan op voor onze GRATIS nieuwsbriefservice. Uiteraard respecteren we uw privacy.

Ga naar de contactpagina!

Van harte ondersteund door

Deze website én het logo zijn ontworpen, gebouwd en gratis ter beschikking gesteld aan Actiegroep Fysiotherapie door Phytalis | InFysio.

Phytalis | InFysio is zeer betrokken bij de fysiotherapie en ondersteunt de actiegroep, praktijkhouders en fysiotherapeuten van harte in de dagelijkse onder druk staande praktijkvoering.

marcom@phytalis.nl
www.phytalis.nl | www.infysio.nl